ENDADE
01

Vi kan producere pepperoni bedre og mere effektivt

DK-Foods er cost-leader inden for BtB sektoren og tilbyder både klassisk fermenterede og varmebehandlede produkter.

Vores produkter fås som sticks, slices eller tern og kan leveres på frost eller køl. Alle produkter kan leveres i diameter 25mm til 90mm, og med vores højautomatiserede teknologi kan vi også levere mini pepperoni i 15mm til 22mm.

Vi producerer pepperoni i alle prisklasser til den mest omkostningseffektive løsning. 

Pepperoni Salami Chorizo
02

Produktudvikling sker i tæt samarbejde med dig

Den klassiske pepperoni-topping er verdens mest foretrukne produkt ovenpå ”din favorit pizza”. Med chili og paprika er den stærkere og mere markant end salami. Pepperoni er særlig populær i USA, Sydeuropa, Storbritannien og Skandinavien.

Vi er altid på forkant
med udviklingen

Salami er mildere og mere rund i smagen end pepperoni, men med en markant og god fylde, der gør din pizza eller sandwich ekstra smagfuld. Salami er lufttørrede, saltede og krydrede pølser. 

Vi samarbejder med Brands der kan flytte markeder

Den spanske klassiker. Grovere og krydret med paprika gør den efterhånden til et populært produkt i hele Europa. Smagsintensiteten ligger mellem den stærkere pepperoni og den mildere salami. 

03

halal-certificeret produktion

DK-Foods tilbyder også pepperoni, der opfylder kravene til halal-certificering. Vi producerer halal-pepperoni og halal-salami af okse- og kyllingekød, som altid bliver DNA-testet.

godkendt økologisk leverandør

Økologiske produkter hos DK-Foods er produceret i henhold til gældende lovgivning for Danmark og EU. Det er muligt at få alle vores produkter økologiske.

 

VIL DU VIDE MERE?

DK-Foods er kendt for en professionel og kompetent beslutningsproces. 

Kontakt salgsdirektør Allan Daugbjerg Olsen for yderligere informationer enten via mail eller telefon.

+45 40128530 allan@dk-foods.dk

Kvalitetssikring

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi arbejder med kvalitetssikring og sikrer dokumenteret fødevaresikkerhed, kan du læse mere her.

Læs om kvalitetssikring