ENDADE
01

Europas førende specialister i pepperoni

Konkurrencedygtige priser, effektive beslutningsprocesser og specialisering gør det nemt og sikkert at handle og samarbejde med DK-Foods.

Samarbejde Kvalitet Niche

Højautomatiseret produktion

DK-Foods A/S blev grundlagt i 2003, og vi er i dag Europas førende specialister i pepperoni inden for BtB sektoren. Efter seneste udbygning og investering producerer vi over 200 ton pepperoni om ugen og er altid på forkant med udviklingen, så vi kan vokse med eksisterende og nye kunder. Produktionsfaciliteterne er kendetegnet ved høj fødevaresikkerhed, medarbejdersikkerhed og højautomatiseret teknologi. 

02

ALTID KLAR TIL AT GÅ DET EKSTRA SKRIDT FOR VORES KUNDER

Kundebasen består primært af store industrielle og europæiske producenter af pizzaer på frost og køl, samt internationale pizzakæder, men vi har de seneste år haft stigende eksport til blandt andet Asien, Australien og Nordamerika. Vi handler i tæt samarbejde med nogle af de største retailere i Europa, og har en klar målsætning om at blive en anerkendt leverandør af pepperoni i hele verden.

DK-Foods er ejet af Steffen Ramsgaard, Per Larsen og Maj Invest Equity, som indgik samarbejde med virksomheden tilbage i 2016.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt CEO Per Larsen, hvis du vil vide mere om os.
Enten via mail eller telefon.

 

+45 21648693 per@dk-foods.dk